| Raul Gonzalez Blanco | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
M-heart-J Admin
Broj poruka : 674 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Pet Mar 11, 2011 4:03 pm | |
| Raulu se sviđa u NemačkojNekadašnja zvezda Reala, a sada fudbaler Šalkea, Raul Gonzales najavio je mogućnost ostanka u Nemačkoj. - Ugovor mi ističe u junu 2012. godine, želim da ostanem do kraja. Posle toga želim da nastavim da se zabavljam u Bundes ligi - rekao je Raul za nemačke medije i nastavio o planovima u daljem toku šampionata. - Stvaramo tim, moramo da se uigramo jer je došlo mnogo mladih fudbalera. Želimo da popravimo napad sledeće sezone, ali i da poboljšamo odbranu. Tim iz Gelzenkirhena je trenutno na 10. mestu Bundeslige, a Raul je na 25 prvenstvenih utakmica postigao 11 golova. U konkurenciji strelaca nemačkog prvenstva trenutno je četvrti. U osmini finala Lige šampiona, Šalkeov protivnik je Valensija, a obezbeđen je i plasman u finale kupa Nemačke. Prošle nedelje u polufinalu izbacili su branioca trofeja Bajern, a za pehar će se boriti sa Duizburgom. | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Pet Mar 11, 2011 4:03 pm | |
| Raul impresioniran igrom BarseloneLegenda španskog fudbala i napadač Šalkea, Raul Gonzales, veruje da madridski Real može da stigne Barselonu i osvoji titulu prvaka Španije, ali da će to biti veoma težak zadatak. Nekadašnji kapiten "kraljevskog kluba" napustio je "Santijago Bernabeu" u letnjem prelaznom roku i došao u redove bundesligaša. - Naravno da držim palčeve Realu, ali ukoliko Barselona nastavi da igra ovako, onda će teško izgubiti titulu. Igra Barselone bila je zaista impresivna. Real Madrid je još uvek u mom srcu, s obzirom da sam tamo igrao 16 godina. Ipak, sada sam u Šalkeu, moje su misli ovde i daću sve za ovaj klub - rekao je Raul. | |
|
| |
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Pet Mar 11, 2011 4:35 pm | |
| A srce mojeee A za Barsu je u pravu. I ja sam. | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Sre Apr 06, 2011 9:04 am | |
| Raul: Nije lako eliminisati Inter, budimo pametni!Sigurno da malo ko je verovao i očekivao da će na "Đuzepe Meaci" Šalke da očita lekciju aktuelnom italijanskom, evropskom i svetskom šampionu. Klub iz Gelzenkirhena je sa ubedljivih 5:2 deklasirao Inter, a jedan od pet golova bundesligaša postigao je legendarni Raul Gonzales. - Bila je to sjajna partija. Odigrali smo maestralno, jer morate priznati da nije običaj da se postigne pet golova u gostima kada je Liga šampiona u pitanju. I to Interu koji brani trofej. Nije lako eliminisati Inter i zbog toga moramo da budemo pametni u revanšu. Imamo veliku prednost, ali Bajern je imao takođe, doduše manju prednost, pa je opet "pao" na svom terenu. Bili smo sjajni, ali još ima da se igra - rekao je Raul. | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Pon Apr 25, 2011 8:01 am | |
| | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Pon Apr 25, 2011 8:04 am | |
| | |
|
| |
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Uto Maj 17, 2011 10:47 am | |
| | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Uto Maj 17, 2011 10:50 am | |
| Juuuuuu, šta mu se desilo ?! Šta uradi, bre !? Raulito, bre. . . vrati stari friz ! | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco Uto Maj 17, 2011 11:00 am | |
| smrt frizuri! hocemo staru razbarusenu kosicu! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Raul Gonzalez Blanco | |
| |
|
| |
| Raul Gonzalez Blanco | |
|