| Andres Iniesta | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Andres Iniesta Čet Jan 06, 2011 9:12 am | |
| | |
|
| |
M-heart-J Admin
Broj poruka : 674 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Andres Iniesta Pon Jan 10, 2011 8:01 am | |
| Inijesta: Kad porastem biću trener Vezni fudbaler Barselone Andres Inijesta (26) je priznao da će posle završetka karijere biti trener, a govorio je i o rezultatima u 2010. Podsetimo, Inijesta je sa reprezentacijom Španije osvojio Svetsko prvenstvo, a odlučujući gol u finalu upravo je delo fudbalera katalonskog kluba. - Fudbal - to je moj život. Posle penzionisanja, želeo bih da ostanem u klubu i radim kao trener. Možda i kao trener za fizičku spremu. Ne vidim sebe u nekom drugom poslu - kaže Inijesta. Prokomentarisao je as Barselone i gol u finalu SP. - Naravno, odlučujući gol u finalu Svetskog kupa može da mi promeni svoj život, ali ne i mene. Ja još radim stvari kao i pre. Ove godine sam odrastao kao igrač i čovek - izjavio je Inijesta. | |
|
| |
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Re: Andres Iniesta Pon Jan 10, 2011 12:51 pm | |
| | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Andres Iniesta Sre Jan 12, 2011 9:22 am | |
| | |
|
| |
tamyca94 Admin
| |
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Andres Iniesta Sub Feb 12, 2011 2:06 pm | |
| Inijesta - socijalni fenomen!Ne događa se često da navijači Real Madrida aplaudiraju nekom igraču najvećeg rivala Barselone, a kamoli da ga pozdrave ovacijama. Ovaj "presedan", ili bolje rečeno "socijalni fenomen", dogodio se na prijateljskoj utakmici reprezentacija Španije i Kolumbije (1:0), a naklonost gotovo svih prisutnih na stadionu, od kojih su većina fanovi "kraljevskog kluba", zaslužio je Andres Inijesta, koga su čak i gostujući simpatizeri, uz Špance, nagradili aplauzom kada je napuštao igru u 69. minutu. Nije ovo prvi put da igračku, ali i ljudsku veličinu asa Barselone prepoznaju i nagrade oni od kojih se to "ne očekuje". Tokom ove sezone, u gradskom derbiju protiv Espanjola u gostima, prilikom izlaska igrača na teren, sa tribina je odjekivalo njegovo ime. Reprezentativac "furije" je osvojio srca svih u Španiji, bez obzira na klupsku opredeljenost, pošto je u finalu Mondijala, posle odlučujućeg gola, skinuo dres i pokazao majicu sa likom preminulog igrača Espanjola Danija Harkea. Velikim delom i zbog toga je naišao na simpatije u Madridu, ali, naravno, i zbog fudbalskog umeća koje je demonstrirao protiv južnoameričke selekcije. Inače, jedini pogodak na meču postigao je David Silva četiri minuta pre kraja. | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Andres Iniesta Čet Feb 17, 2011 2:29 pm | |
| Inijesta:''Barsa nije ni arogantna, ni nedodirljiva!''Plejmejker Katalonaca kaže da Arsenal može da predstavlja ozbiljnu pretnju snovima o Ligi šampiona. Najavljuje lepu i otvorenu utakmicu. Vezista Barselone, Andres Inijesta, svestan je rizika koji nosi meč sa Arsenalom u sklopu osmine finala Lige šampiona sutra na ''Emiratima''. Barselona je slavila prošle godine sa ukupnim rezultatom od 6:3 u dve utakmice. ''Mi nismo mašine. Neće nam biti lako u Londonu. Ovo za nas nije lagan posao. Barselona nikad na teren ne izlazi da bude arogantna. To bi bila enormna greška. Ljudi pričaju o mečevim od prošle godine, ali sada su stvari totalno drugačije. Ovog puta, Arsenal će biti itekako motivisan, što ih čini daleko opasnijim. Barselona nije nedodirljiva!'', izjavio je Inijesta i okrenuo se vršenju pritiska na kapitena ''tobdžija'', Seska Fabregasa. ''Seskova budućnost zavisi od dve ekipe i ukoliko mi prihvatimo njihove zahteve. Za sada je on lider Arsenala i mi nismo opsednuti njegovim dolaskom. Moramo da zaustavimo Fabregasa i tim koje će protiv nas dati sve od sebe. Arsenal ima sjajan sastav i biće greška ako mislimo samo na kapitena tobdžija'', smatra kreator Barselone, koji je najavio otvoren meč. ''Biće to lepa i otvorena utakmica, gde će se svi nadati dobrom rezultatu. Mi idemo na pobedu! Dobar rezultat u prvom meču je ključan, želimo to da postignemo, kako bi lakše završili posao kod kuće'', zaključio je španski reprezentativac. | |
|
| |
tamyca94 Admin
| |
| |
tamyca94 Admin
| |
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Andres Iniesta Pet Mar 18, 2011 8:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Andres Iniesta | |
| |
|