Ronaldo: Dajem reč, ne idem u Mančester siti!Zvezda Reala Kristijano Ronaldo tvrdi da sigurno neće napustiti "kraljevski" klub tokom leta i pojačati Mančester siti koji mu nudi "kule i gradove".
U medijima se pre dva dana pojavila priča da je Portugalac poslao spisak zahteva čelnicima "građana" koji su bili spremni da mu ispune hir i platu od 400.000 funti nedeljno, dres sa brojem 7 i kapitensku traku.
Ipak, Ronaldo je rešio da uguši tu i svaku sledeću sličnu priču.
"Ne, ne idem iz Reala. Možete to da zapišete, dajem vam moju reč. Osećam se dobro i želim da odradim ceo ugovor sa Realom, a ako mi ponude novi, produžiću saradnju", rekao je Ronaldo.
Portugalac ne prati priče u prelaznom roku i tvrdi da ne zna za interesovanje Reala za Serhija Aguera i Nejmara. Ronaldo veruje i da bi klub trebalo da zadrži Emanuela Adebajora.
"Nisam znao za to, obojica su odlični. Ne mogu sebe da zamislim pored Aguera, on je sjajan igrač. Nejmara sam gledao samo dva puta i oduševio me je. Što se tiče Adebajora, da sam na mestu predsednika Reala, zadržao bih ga. On je odličan igrač i još bolja osoba", rekao je Ronaldo.
Portugalca naročito ne interesuju transfer aktivnosti Barselone.
"Zaista me ne interesuju, mogu da dovedu i Johana Krojfa i Dijega Maradonu. Uz svo dužno poštovanje, uopšte me ne interesuje koga će da dovedu", rekao je Ronaldo.