tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Wesley Sneijder Čet Jan 06, 2011 5:21 pm | |
| | |
|
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Pon Jan 10, 2011 12:57 pm | |
| | |
|
M-heart-J Admin
Broj poruka : 674 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Uto Feb 08, 2011 9:06 am | |
| Snajder:''Ako pobedimo Juve i Fiorentinu, osvojićemo titulu"Holanđanin podgreva atmosferu pred veliki derbi sa ''starom damom''. Pritisak na lidera se nastavlja... Vezista Intera, Vesli Snajder, vidi derbi sa Juventusom u nedelju kao prelomnu tačku za osvajanje titule u Seriji A. ''Neroazuri'' su smanjili prednost u odnosu na Milan. Sada bodovni zaostatak iznosi pet bodova uz meč manje Intera, a Snajder je uveren da je uspeh na dohvat ruke. ''Razlika za Mianom nastavlja da se smanjuje i ukoliko savladamo Juventus i Fiorentinu, onda možemo da smatramo da smo osvojili Skudeto. Mislim da ćemo potvrditi da smo šampioni. Srećan sam što sam se vratio u formu'', istakao je holandski plejmejker. Leonardo u meču u Torinu ne može da računa na Milita i Stankovića, ali je Argentinac ionako van forme i verovatno bi sedeo na klupi da je spreman. Juve ima veće muke s obzirom da se povredio Markisio i da je pod velikim znakom pitanja za nedeljni derbi. | |
|
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Uto Feb 08, 2011 9:20 am | |
| Ne moz ti protiv Krasica | |
|
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Čet Mar 03, 2011 3:28 am | |
| | |
|
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Čet Mar 03, 2011 3:29 am | |
| | |
|
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Uto Jun 14, 2011 10:42 am | |
| Inter spreman da proda Veslija SnajderaUprava Intera spremna je da proda holandskog reprezentativca Veslija Snajdera. Kako prenose britanski mediji, Čelsi koji je zainteresovan za 26-godišnjeg igrača sredine terena, kontaktirao je upravu milanskog kluba kako bi i zvanično počeli pregovori o transferu, a povratna informacija je glasila: “Snajder je na prodaju, a cena je 33 miliona funti”. Inter je, pritom, spreman i za drugačija rešenja od klasične uplate novca, pa su tako u taboru nero-azura voljni da prime u svoje redove Mikaela Esijena ili Florana Maludu, kao i da budu dodatno finansijski obeštećeni zarad odricanja prava na sjajnog Holanđanina. Čelsi, međutim, nije jedini klub koji je zainteresovan za usluge Snajdera, jer i oba mančesterska kluba, Junajted i Siti, više nego pažljivo prate razvoj situacije. Izvori bliski londonskim “plavcima” navode da je gazda Čelsija Roman Abramovič skeptičan po pitanju ovog transfera, ne samo zbog visine obeštećenja, već i zbog plate koju bi Snajder imao, a koja iznosi 175.000 funti nedeljno. | |
|
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Wesley Sneijder Uto Jun 14, 2011 10:44 am | |
| Snajder: Volim Inter svim srcem, ali samo Bog zna moju budućnostPlejmejker Intera Vesli Snajder rekao je da voli "neroazure" svim srcem, ali da je njegova budućnost u rukama Boga. Iako je rekao da nema nameru da napusti Inter, Holanđanin kao da polako posustaje pod pritiscima Mančester junajteda i Čelsija. "Volim Inter svim srcem, ali samo Bog zna šta budućnost nosi. Želim da se zahvalim navijačima što mi daju podršku, i uveravam ih ako ostanem u Interu da ću dati svoj maksimum da nastavim sa osvajanjem trofeja", rekao je Snajder. Dvadesetsedmogodišnji fudbaler nije uspeo da ponovi sjajnu debitantsku sezonu sa Interom kada je osvojio trostruku krunu i ove godine se zadovoljio samo trofejom kupa Italije. "Često sam bio povređen i zato je sezona prošla kako jeste", zaključio je Snajder. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Wesley Sneijder | |
| |
|