| Pep Guardiola | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Pep Guardiola Uto Mar 01, 2011 2:15 am | |
| | |
|
| |
tamyca94 Admin
Broj poruka : 526 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Beograd,Srbija
| Naslov: Re: Pep Guardiola Čet Mar 03, 2011 11:14 am | |
| GVARDIOLA U BOLNICI ZBOG BOLOVA U LEĐIMABARSELONA-Trener španskog fudbalskog šampiona Barselone Pep Gvardiola prebačen je u sredu uveče, u bolnicu zbog velikih bolova u leđima. Gvardiola se na akutne probleme u leđima požalio pre dva dana, pa se očekivalo da propusti prvenstveni meč sa Valensijom, koji su njegovi izabranici dobili na gostujućem terenu sa 1:0. Mladi stručnjak nije tokom utakmice ustajao sa klupe, a nakon meča se nije pojavio na uobičajenoj konferenciji za novinare. - Gvardiola se ne oseća dobro i zbog toga nije u stanju da govori pred novinarima, rekao je njegov asistent Tito Viljanova, koji je umesto njega prokomentarisao dešavanja na utakmici sa Valensijom. Jaaaaadan... Nadam se brzom oporavku i da uskoro sa klupe bodri svoje igrace... | |
|
| |
M-heart-J Admin
Broj poruka : 674 Datum upisa : 04.01.2011 Godina : 30 Lokacija : Zemun
| Naslov: Re: Pep Guardiola Čet Mar 03, 2011 12:50 pm | |
| A jaaaaadan! Ali oporaviće se brzo. Nije strašno... | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Čet Mar 03, 2011 2:05 pm | |
| Laporta:''Gvardiola nas naterao da kupimo Ibrahimovića''Bivši predsednik Katalonaca kaže da je klub bio primoran da kupi Šveđanina, kada je Eto napustio klub. Nekadašnji predsednik Barselone, Joan Laporta, izjavio je da je njegov klub bio primoran da u svoj redove dovede Zlatana Ibrahimovića, koji se pokazao kao veliki promašajaza španski klub. ''Kada je klub osvojio triplu krunu 2009. godine, stručni štab je želeo neke promene u svlačionici. Tako smo zamenili Samjuela Etoa Ibrahimovićem, a promenu je tražio Gvardiola'', rekao je Laporta i dodao. ''Pored Šveđanina, opcije su bili Dijego Forlan i David Vilja. Eto nije otišao u Real Madrid, jer je više preferirao Inter. Odbio je ponude Valensije i Atletiko Madrida. Sa druge strane, mi nismo imali druge alternative kako bi zadovoljili želju trenera'', zaključio je on. | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Uto Mar 08, 2011 2:53 pm | |
| OMG kolko sam srecna sada. Bravo Barsa! | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Uto Mar 08, 2011 4:23 pm | |
| | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Uto Mar 08, 2011 4:44 pm | |
| Gvardiola: U oba meca smo bili bolji,zasluzeno idemo dalje!
Trener Barselone Pep Gvardiola oduševljeno je sačekao kraj utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala (3:1) kako bi sa igračima i navijačima proslavio prolaz u četvrtfinale. "Igrali smo fenomenalno i kada su imali 11 igrača na terenu, a i posle isključenja Van Persija. Oni su jako dobar tim ali nisu uspevali da načine tri ili četiri pasa u nizu. Veoma smo, veoma srećni zbog našeg izdanja i zaslužujemo da se nađemo u četvrtfinalu. U oba susreta sa Arsenalom, bili smo bolji", rekao je Gvardiola. | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Ned Mar 13, 2011 4:14 pm | |
| Hiljadu dana Pepa GvardiolePitajte bilo koje dete na ulici koje šutira loptu gde bi volelo da igra fudbal kada poraste i male su šanse da će reći bilo šta osim Barselone. Mesi, Ćavi, Iniesta, Vilja, sve su to imena koja izazivaju strahopoštovanje na terenima širom sveta, ali verovatno nema ništa teže nego uklopiti toliki broj čarobnjaka u celinu, verovatno i najbolju i naskladniju celinu u istoriji fudbala. Tu na scenu stupa Pep Gvardiola. http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/857904/Hiljadu+dana+Pepa+Gvardiole.html | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Sre Apr 06, 2011 9:00 am | |
| Gvardiola umesto Leonarda?Nedelja tuge za navijače Intera. Posle poraza od gradskog rivala Milana, šampioni Evrope dobili su novi šamar u Ligi šampiona. Šalke je postigao pet golova na stadionu "Đuzepe Meaca" i najavio da će Stari kontinent u maju dobiti novog vladara. Predsednik Masimo Morati posle poraza od Milana istakao je da trener Leonardo ostaje u Interu, da ima čvrst ugovor na dve godine. Posle blamaže protiv Šalkea, koju nije sprečio ni Dejan Stanković, priča se izgleda promenila. Morati i Leonardo razgovarali su posle meča Lige šampiona do 40 minuta po ponoći, piše Gazzetta dello Sport. Na Apeninima se šuška da bi Leonarda na leto mogao da zameni Pep Gvardiola. Trofejni strateg Barselone nezadovoljan je u Kataloniji i njegovo "da" Interu bilo bi ostvarenje sna za "nero-azure". Međutim, spekuliše se da bi po završetku misije u Barseloni Gvardiola čak mogao da kaže i "zbogom" trenerskom poslu. | |
|
| |
tamyca94 Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Ned Maj 15, 2011 10:45 am | |
| | |
|
| |
M-heart-J Admin
| Naslov: Re: Pep Guardiola Uto Jun 14, 2011 10:41 am | |
| Gvardiola: Ništa ja ne radim, igrači su zaslužni za sveTrener Barselone Pep Gvardiola rekao je da uspesi katalonskog kluba nisu vezani za njegovo vođenje ekipe, već isključivo zbog fantastičnih igrača. "Ovaj tim bi učinio isto i sa bilo kojim drugim trenerom. Igrači su ti koji su fenomenalni jer ja ne radim ništa drugo što i ostali treneri ne rade", rekao je Gvardiola. Skromni Španac je sa 40 godina postao najmlađi trener u istoriji koji je osvojio dve titule šampiona Evrope. "Ne mislim da sam bolji od drugih, jednostavno radim moj posao najbolje što mogu. Iskren sam prema igračima i pokušavam da nametnem moju filozofiju fudbala", zaključio je Gvardiola. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pep Guardiola | |
| |
|
| |
| Pep Guardiola | |
|